nieuws

Organisatie Onder de Radar is duidelijk: "Wij maken ons geen zorgen, het gaat door"

Bas Amro op het terrein van Vliegbasis Twenthe
Bas Amro op het terrein van Vliegbasis Twenthe © RTV Oost
Bezoekers van het technofestival Onder de Radar, volgend weekend op Vliegveld Twenthe in Enschede, hoeven zich geen zorgen te maken: "We hebben een ontheffing aangevraagd en die verwachten we gewoon te krijgen", zegt Bas Amro.
De Raad van State zette vorige week een streep door drie grote projecten in Nederland, omdat die voor te veel stikstof zouden zorgen. De herinrichting van Vliegveld Twenthe tot evenemententerrein hoorde daar ook bij en dat betekent dat er niet zomaar feesten mogen worden gegeven op het middenterrein. Daardoor werd het onzeker voor onder meer het festival Onder de Radar. 

Documenten

"We hebben alle documenten netjes ingeleverd en voldoen aan alle eisen. Er is volgens ons geen reden om de ontheffing dus niet te krijgen", legt Bas Amro van de organisatie uit. De organisatie hoopt in de loop van aankomende week definitieve goedkeuring van de gemeente Enschede te ontvangen.
Onder de Radar is het eerste technofestival van Overijssel, het wordt gehouden op 27 juli. Er komen naar verwachting zo'n vijfduizend bezoekers.
Onder de Radar is duidelijk: "de ontheffing verwachten we gewoon te krijgen"
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.