Heracles Almelo ontdoet zich van Asteras Tripolis

Op het sportpark van DOS'37 in Vriezenveen heeft Heracles Almelo een overwinning geboekt tegen Asteras Tripolis. De Griekse club ging met 2-0 onderuit tegen de ploeg van Frank Wormuth.
Het toegestroomde publiek kon de handen al heel snel op elkaar slaan, want al na twee minuten zorgde Dessers voor de openingstreffer, 1-0. Vlak voor rust kwamen de Grieken bijna langszij toen Capilla van dichtbij op de paal mikte.
Beide ploegen kregen na rust een goede mogelijkheid om doeltreffend te zijn, maar het bleef bij 0-0. Tot de laatse minuut. Merkel probeerde het van afstand en liet doelman Neofytos kansloos: 2-0.

Voorbereiding

Zo won Heracles op een warme zomeravond in Vriezenveen en speelt het nog twee oefenwedstrijden voordat het echte werk voor de deur staat. In de voorbereiding wordt nog gespeeld tegen Helmond Sport en Bayer Leverkusen.