Heracles Almelo wint ruim van Helmond Sport na wereldgoal Pröpper

Heracles Almelo heeft vanmiddag de voorlaatste test op de competitiestart vrij eenvoudig gewonnen. In Fleringen werd Helmond Sport uit de Keuken Kampioen Divisie met 5-0 verslagen, mede door een wonderschoon afstandsschot van Robin Pröpper.
In een weinig sprankelende eerste helft leek Heracles in de veertigste minuut op voorsprong te komen. Maar Teun Bijleveld beging bij zijn doelpoging een overtreding, waardoor de treffer werd afgekeurd.

Spektakel

Na de hervatting was er veel meer spektakel. Zo kwam Heracles binnen tien minuten op 2-0. De openingstreffer kwam op naam van Niels Leemhuis op aangeven van Teun Bijleveld.

Wereldgoal Pröpper

Het tweede doelpunt bracht iedereen in extase in Fleringen. Robin Pröpper zag vanaf eigen helft doelman Van Gassel van Helmond Sport te ver voor zijn doel staan en met een magnifieke poging wist de aanvoerder de doelman te verschalken: 2-0.
Daarna ging het snel voor Heracles. Joey Konings reageerde twee keer attent op een rebound en tilde de marge naar vier. Silvester van der Water bepaalde de eindstand op 5-0.

Bayer 04

De ploeg van trainer Frank Wormuth oefent morgen voor de laatste keer in de voorbereiding. In Leverkusen wacht het duel met Bayer 04 onder leiding van trainer Peter Bosz. Deze wedstrijd is vanaf 15.00 uur live te zien op RTV Oost.