nieuws

Groeten uit Wierden!

De toerist uithangen in Wierden
De toerist uithangen in Wierden © RTV Oost
Het was vandaag een heerlijke vakantie-maandag in onze provincie. Vanochtend gooiden we alle vijfentwintig Overijsselse gemeenten in de bingomolen om erachter te komen waar onze verslaggever een dagje op vakantie kon gaan. Wierden was de gelukkige!
Wat is er allemaal te doen in Wierden? Daarvoor spraken we de lokale bevolking aan op straat om ons tips te geven hoe wij ons dagje als toerist in de gemeente tot een succes konden maken. Dat ging helaas nog niet zo makkelijk als we hadden gedacht. Het vinden van een toeristeninformatiepunt was al een zoektocht op zich. Ook liep er niet veel volk op straat, maar dit lag volgens een werknemer van de lokale boekhandel aan het feit dat het een maandag was en we midden in de bouwvak zaten. Daar namen we dan maar genoegen mee.
Lekker badderen op het Lageveld
Lekker badderen op het Lageveld © RTV Oost
Fotograaf: RTV Oost Lekker badderen op het Lageveld

Het Lageveld

Al snel bleek dat het Lageveld als grote winnaar uit de bus kwam. Hier moesten we toch even op ons handdoekje gelegen hebben. Zo gezegd, zo gedaan. In de onderstaande video zie je hoe verslaggever Pim op zoek gaat naar de place to be in de gemeente. Groeten uit Wierden!
Toerisme bedrijven in Wierden
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.