nieuws

Trekkervrienden maken droomtocht

Op de trekker
Op de trekker © RTV Oost
Op het erf in Wijhe stonden vanochtend vier kleine tractoren te ronken. Oldtimers mogen ze genoemd worden. Gerard, Tonie, Hennie en Wim trekken hiermee met zo'n 20 kilometer per uur door de provincie van camping naar camping.
Vanochtend was het zover. De vier heren, gewaad in cowboykostuum, konden er amper van slapen afgelopen nacht. Ze vergeleken het met het gevoel dat je vroeger had als je de volgende dag iets spannends ging doen. Een dagje naar een pretpark bijvoorbeeld. 
De vier vrienden kennen elkaar al lang en gingen vroeger ook al samen op vakantie. ''Vlak voordat we allemaal met pensioen gaan wilden we nog één keer met de jongens weg. Net als vroeger'', vertelt Hennie. Hennie is tevens de aanstichter van de plannen. Of er nog kwajongensstreken uitgehaald gaan worden? ''Vast wel, maar dat ga ik niet op camera zeggen''. 
Trekkervrienden

Tour langs campings

De heren trekkeren van camping naar camping door een deel van Overijssel. Zo komen ze in Holten, Raalte en Ommen. Maandag hopen ze zonder trekkerpech weer terug te zijn in Wijhe.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.