nieuws

Dubbel gevoel bij Dean Huiberts na debuut voor PEC: "Graag willen winnen hier"

Het was een bijzondere dag voor Dean Huiberts gisteren. De middenvelder maakte tegen FC Utrecht zijn debuut voor PEC Zwolle: "Ondanks de nederlaag ben ik blij dat ik mijn debuut heb kunnen maken voor PEC maar je had natuurlijk graag willen winnen hier."
Dat het spel nog niet loopt bij de Zwollenaren bevestigt de jonge middenvelder (19). "We zijn keihard aan het werk om de ploeg weer aan het draaien te krijgen."

Volgende stap

Vorig jaar maakte de negentienjarige de stap van FC Twente naar PEC. "Op een gegeven moment wil je die volgende stap in je carrière maken. Bij Twente konden ze mij niks concreets geven." Het debuut van de heeft een jaar op zich laten wachten omdat PEC anders de kostten van de jeugdopleiding had moeten betalen aan FC Twente. Dat bedrag kwam neer op een kleine ton.

Gele kaart

Tijdens de wedstrijd tegen Utrecht liet de middenvelder al vroeg van zich gelden, met een gele kaart als gevolg. "Ja ik schrok wel eventjes toen de scheidsrechter de kaart trok. De trainer heeft mij toen in de rust verteld het iets rustiger aan te doen, dat heb ik gedaan."Huiberts wil zich nu vooral focussen op het team. "We moeten gewoon doorgaan en punten gaan pakken." In de video het volledige gesprek met Huiberts.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.