nieuws

Wéér ligt luifel van Goors winkelpand in puin door pakketbezorgers

Het is misschien wel de meest besproken luifel van ons land: die van een winkelpand in hartje Goor. Woensdagochtend werd het opnieuw aan barrels gereden.
Het bericht vorige week op de website van RTV Oost werd talloze malen gelezen en door andere media overgenomen, waardoor de luifel op een gegeven moment landelijk furore maakte.

Onneembare hindernis

De luifel van een leegstaand winkelpand in het centrum van Goor blijkt een onneembare hindernis voor pakketbezorgers. De chauffeurs schatten met hun busjes de hoogte niet in en rijden de luifel van de muur.
Tekst gaat verder onder foto
En wéér ligt de luifel van een winkelpand in hartje Goor in puin
En wéér ligt de luifel van een winkelpand in hartje Goor in puin © RTV Oost
Meestal gaat het daarbij om chauffeurs die het eenrichtingsverkeer in de Grotestraat aan hun laars lappen. Als ze dan moeten uitwijken voor tegenliggers, gaat het mis. 

Opnieuw raak

Woensdagochtend was het andermaal raak. Ook deze keer was het een chauffeur van een pakketdienst die de fout in ging. Schrale troost voor eigenaar Richard ten Tije: "Deze keer was het geen spookrijder."
Luifel-rammers
Eerder al liet Ten Tije weten dat de schade behoorlijk in de papieren loopt, maar dat die door de verzekering wordt vergoed. Alleen wordt hij zo onderhand horendol van alle rompslomp die de luifel-rammers veroorzaken.
Tekst gaat verder onder foto
En wéér ligt de luifel van een winkelpand in hartje Goor in puin
En wéér ligt de luifel van een winkelpand in hartje Goor in puin © RTV Oost
Ten Tije heeft dan ook weinig zin om veel woorden vuil te maken aan het nieuwste incident: "Ik heb enorm veel reacties gekregen op jullie bericht. In de 25 jaar dat ik dit pand heb, is die luifel er misschien al wel vijftien keer afgereden. Als nou iedereen eens één euro zou doneren..."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.