nieuws

Praat mee: Ondanks het verbod begrijp ik heel goed dat fans van FC Antwerp naar Enschede afreizen

Praat mee: Ondanks het verbod begrijp ik heel goed dat fans van FC Antwerp naar Enschede afreizen
Praat mee: Ondanks het verbod begrijp ik heel goed dat fans van FC Antwerp naar Enschede afreizen © Pro Shots
Ondanks het verbod begrijp ik heel goed dat fans van FC Antwerp naar Enschede afreizen

Lukt het niet om te stemmen? Klik dan 
Het leek een mooi solidair plan van FC Twente en de Gemeente Enschede om voetbalclub AZ uit de brand te helpen. De Alkmaarders zagen vorige week het dak van hun stadion instorten en moesten daardoor op zoek naar een nieuw onderkomen. Enschede bood hulp door De Grolsch Veste beschikbaar te stellen voor de Europa League-wedstrijd van AZ tegen FC Antwerp.
Echter, de gemeente vergat even dat de club uit Antwerpen een grote supportersschare heeft en massaal de gang naar Enschede wil maken. Halsoverkop stelde de gemeente dinsdagmiddag dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden en besloot daardoor dat de fans uit Antwerpen niet welkom zijn in De Grolsch Veste. Tot woede van de supporters van FC Antwerp, die ondanks het besluit toch zullen afreizen naar Enschede. 

Wat vind jij? Begrijp jij de woede van de supporters en vind jij dat ze gewoon naar Enschede kunnen afreizen? Of hebben ze hier niets te zoeken als ze het stadion niet in mogen. Stem op de stelling en praat met ons mee. Hier, op Facebook of op WhatsApp.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.