HHC Hardenberg verliest seizoensouverture bij Koninklijke HFC

HHC Hardenberg is het nieuwe seizoen in de tweede divisie begonnen met een nederlaag. In Haarlem ging de formatie van Gert Jan Karsten met 3-1 onderuit bij Koninklijke HFC.
In de eerste helft was het vooral aftasten voor beide ploegen en bleven grote kansen uit. Na rust kwamen de gastheren beter uit de kleedkamer en dat resulteerde in twee goede kansen voor Van der Linden. Even later was het wel raak voor de spits toen hij vanuit een hoekschop binnen wist te koppen, 1-0.
Ook daarna bleef HFC de gevaarlijkste ploeg, maar dat weerhield het bezoekende HHC er niet van om langszij te komen. Van Benthem tekende twintig minuten voor tijd voor de gelijkmaker, 1-1. Echter, de thuisploeg kwam daarna wederom op voorsprong en het was weer Van der Linden die met het hoofd doel trof. In blessuretijd maakte Volkert namens HFC aan alle onzekerheid een einde (3-1) en daardoor verliest HHC de openingswedstrijd van het seizoen 2019/2020.

Koninklijke HFC - HHC Hardenberg 3-1

1-0 Van der Linden (56)
1-1 Van Benthem (73)
2-1 Van der Linden (81)
3-1 Volkert (90+1)
Bekijk hier de uitslagen en stand in de 2e divisie en de statistieken van HHC Hardenberg.