nieuws

Adrian Dalmau scoort bij debuut voor FC Utrecht, Weghorst evenaart Dzeko

Adrian Dalmau
Adrian Dalmau © Pro Shots
Adrian Dalmau heeft zijn debuut voor FC Utrecht vanmiddag opgeluisterd met een treffer. De spits die deze zomer overkwam van Heracles Almelo maakte tegen VVV-Venlo de aansluitingstreffer (1-2). Uiteindelijk was het niet genoeg voor een punt, want het bleef bij die stand.
In blessuretijd scoorde de aanvaller nogmaals, maar daarbij maakte hij een overtreding en dus werd de treffer afgekeurd.

Clubtopscorer

Dalmau werd vorig jaar clubtopscorer bij Heracles en evenaarde het record van Samuel Armenteros. Beiden scoorden 19 keer voor de Almeloërs en hebben daarmee het clubrecord in handen. Deze zomer liet Dalmau nadrukkelijk weten te willen vertrekken uit Almelo, onder andere door niet op de teamfoto te willen. Heracles haalde Cyriel Dessers van Utrecht als opvolger van de Spanjaard en de Belg maakte gisteren zijn eerste treffer voor Heracles.

Weghorst evenaart Dzeko

In Duitsland scoorde Wout Weghorst ook in de tweede wedstrijd van het seizoen van VfL Wolfsburg. Uiteindelijk werd het na zijn openingstreffer 3-0 tegen Hertha BSC. De Bornse spits is de eerste speler na Edin Dzeko in 2010 die twee keer scoort in de eerste twee speelronden voor Wolfsburg.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.