Betaald voetbal

Dubbel gevoel bij debutant Kersten: "Denk niet dat je me mag feliciteren met een punt"

Sam Kersten maakte vanmiddag tegen Sparta zijn debuut voor PEC Zwolle. De verdediger was de vervanger van de zieke Etiënne Reijnen. Zwolle speelde met 2-2 gelijk. Het leverde een dubbel gevoel op bij de debutant.
"Ik denk niet dat je me mag feliciteren met een punt. Thuis hoor je te winnen van Sparta, maar gezien de wedstrijd denk ik dat we wel tevreden kunnen zijn met een punt", aldus Kersten.

Goede ploeg

Hij vervolgt: "Sparta heeft een goede ploeg. Zij hebben niet per se beter gespeeld. Wij hebben ook kansen gehad, zeker na de 2-1. Uiteindelijk gezien het wedstrijdbeeld, zeker ook de kansen die zij op het einde missen denk ik dat we wel tevreden kunnen zijn."

Verder bouwen

Zwolle pakte het eerste punt van het seizoen: "Het punt is belangrijk. We zijn in ieder geval van de nul af en dat geeft weer een beetje vertrouwen na drie nederlagen. Vanuit hier kunnen we denk ik wel verder bouwen."

Reijnen

Kersten speelde dus op de plek van Reijnen, die ziek was. Maar als de aanvoerder niet ziek op bed lag, had Kersten ook gespeeld: "Ik wist vrijdag voor de training dat ik zou spelen, dus ik denk dat ik anders ook wel gespeeld had.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.