nieuws

Volop feesten in Overijssel!

De zomer gaat maar door! Prima weer om nog even lekker te feesten, te eten en te drinken terwijl je naar verlichte optochten kijkt, meezingt met de Snollebollekes of je in Amerikaanse sferen waant. 

Gramsbergen, Lichtstad van het Noorden

Gramsbergen viert tot en met zaterdag feest met dagelijks optredens, kermis, het Vliegerfestijn en 10.000-den lampjes tijdens: “Gramsbergen, Lichtstad van het Noorden”! De straten zijn versierd en verlicht, er zijn fiets- en autoroutes én zaterdagmiddag is de grote allegorische optocht!
Gramsbergen Lichtstad
Gramsbergen Lichtstad © de Toren

Wiejese Diekdagen

Wijhe maakt zich op voor een vernieuwde editie van de Wiejese Diekdaegen, de Diekdaegen 2.0. Van donderdag t/m zondag is het een weekend lang feest. De Diekdaegen 2.0 staan garant voor veel muziek en entertainment. Een volledig blokkenschema is te vinden op www.diekdaegen.nl 
Diekdaegen 2.0
Diekdaegen 2.0 © diekdaegen.nl

Bruisend Nijverdal

Tot en met zondag gaat Nijverdal knallen! De organisatie van de feestweek ‘Bruisend Nijverdal’ belooft ons weer een superprogramma. Met Davina Michelle, Miss Montreal, The Dirty Daddies, Django Wagner, Snollebollekes en Tino Martin op de bühne van de feesttent wordt het een supervet feest.
Davina Michelle en Miss Montreal
Davina Michelle en Miss Montreal © hartvannijverdal.com

American Tukkerday Vroomshoop

Kom vrijdag en/of zaterdag naar Vroomshoop voor de American Tukkerday met: American Cars,  Pick Ups, Bikes, Food & drinks, Live muziek, Pro Wrestling Showdown, Kids corner, American Lifestyle, Burnout Team Spinning Wheels, Chilipeper eetwedstrijd, Rondrit met een Amerikaanse schoolbus, Fastdraw Duel shooting, Show & shine contest, Pinstripe-artiest en Airbrush Demo en een Tattoo-artiest. Klik op de link voor meer info!
American car
American car © Pixabay/Girlart39

Blaasorkestenfestival Ommen

De Ommer Bissingh sluit af met het tweedaags Blaasorkestenfestival op zaterdag en zondag. Hoorngeschal klinkt door de straten en werkelijk alle registers gaan open. Het centrum van Ommen staat twee dagen lang volledig in het teken van een onvergetelijk muziekfeest!
Blaasorkestenfestival
Blaasorkestenfestival © Pixabay/Fietzfotos
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.