nieuws

Vrouw uit Meppel (44) aangehouden voor moord op Steenwijker Halil Erol

Vrouw uit Meppel (34) aangehouden voor moord op Steenwijker Halil Erol
Vrouw uit Meppel (34) aangehouden voor moord op Steenwijker Halil Erol © RTV Oost
De politie heeft vanmorgen een 44-jarige vrouw uit Meppel aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op Halil Erol uit Steenwijk. De man, toentertijd 34 jaar, verdween negen jaar geleden. 
In juni werd een man uit Meppel aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op Erol. Begin augustus besloot het gerechtshof dat die verdachte de komende twee maanden nog in voorarrest blijft.
Ook werd dit jaar de 40-jarige ex van Erol aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij de moord. Zij is inmiddels weer vrijgelaten, maar blijft nog wel verdachte in de zaak. 

Lichaamsresten

Erol verdween begin februari 2010. Zijn auto werd een maand later zonder kentekenplaten brandend gevonden in het Groningse Haren. Een paar maanden later werden in het buitengebied van Steenwijk de armen en benen van Erol gevonden in een zak. In 2013 werden op andere plekken nog meer lichaamsdelen van hem gevonden.
De hoofdofficier van justitie van parket Oost-Nederland heeft in 2010 een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak. De beloning is nog steeds beschikbaar, zo meldt de politie.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.