nieuws

Van Leeuwen is zo goed als klaar bij FC Twente voor deze transferwindow: "Tenzij er nog een speler vertrekt"

Ted van Leeuwen
Ted van Leeuwen © Pro Shots
Ted van Leeuwen is na het afronden van de transfer van Oriol Busquets klaar voor deze transferperiode bij FC Twente. "Tenzij er nog een speler vertrekt, is FC Twente in deze window wel uitgewinkeld", aldus de technisch directeur.
Van Leeuwen verbleef vandaag in Barcelona om de transfer met Oriol Busquets (20 jaar) af te ronden. Busquets arriveert morgen in de loop van de dag in Nederland. Van Leeuwen: "Het kan geen toeval zijn dat op de dag dat een aan Johan Cruijff gewijd eerbetoon bij FC Barcelona, een Nederlandse club tot overeenstemming komt met een typisch product van de voetbalfilosofie van de legendarische nummer 14."
"Ironisch genoeg was hij de eerste speler waarvoor wij in april belden, en uiteindelijk is hij mogelijk de laatste die we deze zomer aantrekken.  We hebben Oriol vaak bekeken en het was niet eenvoudig hem aan te trekken, want de belangstelling was groot. Oriol heeft met volle overtuiging voor FC Twente gekozen, hij heeft al onze wedstrijden via internet gevolgd en besloten dat deze club met dit spelsysteem het beste in zijn ontwikkeling past", besluit Van Leeuwen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.