nieuws

Account 'Snapchatbelager' offline, maar chantage gaat door onder andere naam

De Snapchatbelager die willekeurige naaktfoto's van een meisje heeft geplaatst met onder andere de naam van de dochter van Rene Nijenhuis uit Hengelo eronder, zegt dat hij doorgaat op een nieuw account. 
Account 'Snapchatbelager' offline, maar chantage gaat door onder een andere naam
Zijn oude account op Snapchat is offline. Via Instagram liet de belager weten dat hij vanavond om 22.00 uur nieuwe foto's zou gaan plaatsen. Op een ander Snapchat-account. Die foto's zijn nog niet opgedoken, of de Snapchatbelager heeft ze op een afgesloten account geplaatst.

Naaktfoto's

Op Snapchat was een naaktfoto te zien van een willekeurig meisje met daaronder de naam van Nijenhuis' dochter. Het begon een jaar geleden en afgelopen weekend was het weer raak. Nijenhuis is boos dat z'n dochter op Snapchat belachelijk wordt gemaakt en zelfs gechanteerd.
Ook wordt Nijenhuis zelf onderwerp van gesprek van de Snapchatbelager. "Zeg tegen je vrienden en natuurlijk Rene Nijenhuis dat we dit weekend nog terugkomen, maar harder."
Nijenhuis heeft vijfhonderd euro over voor degene met de gouden tip die leidt naar de identiteit van de Snapchatbelager. Ook deed hij vanmiddag aangifte. De politie neemt de zaak serieus en laat de afdeling zedenzaken onderzoek doen.

Frankrijk

Op een van de foto's die de Snapchatbelager op Instagram plaatste, zegt hij dat hij in het Franse Aubervilliers zit. "Vijf aangiftes op mijn naam, maar mensen denken nog steeds dat wij in Hengelo en omstreken wonen", staat geschreven bij de foto.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.