nieuws

Wat er allemaal te doen is dit weekend?

Bezoek de lichtstad van het noorden, wandel in de weerribben, struin op de boerenmarkt, proef in Enschede of kijk naar met modder besmeurde vrouwen. En dit allemaal komend weekend in onze provincie! 

Weerribben-Wieden Wandeldriedaagse in Paasloo

Van vrijdag t/m zondag wordt voor de 7e keer de Weerribben-Wieden Wandeldriedaagse in Paasloo gehouden. De wandelaars kunnen kiezen uit verschillende routes van 25 en 15 km. Ook is er een 40 km route en deze wandel je voor een groot deel op GPS-coördinaten.
Wandeldriedaagse
Wandeldriedaagse © RTV Oost

Gramsbergen, Lichtstad van het Noorden

Gramsbergen viert van 30 augustus t/m 7 september 2019 feest met dagelijks optredens, kermis, het Vliegerfestijn en 10.000-den lampjes tijdens: “Gramsbergen, Lichtstad van het Noorden”! De straten zijn versierd en verlicht, er zijn fiets- en autoroutes én zaterdagmiddag is de grote allegorische optocht!
Gramsbergen Lichtstad
Gramsbergen Lichtstad © De Toren

Boerenmarkt Losser

Zaterdag is het weer tijd voor de boerenmarkt in het centrum van Losser. Deze keer met het thema: Vintage en curiosa, een gezellige markt. Heerlijke streekproducten proeven en kopen. Dat kan iedere laatste zaterdag van de maand van maart tot en met november in het gezellige centrum van Losser.
Boerenmarkt
Boerenmarkt © RTV Oost

StrongSisterRun Nijverdal

Zaterdag is het ook weer tijd voor de girls-only StrongSisterRun Nijverdal met dit jaar extra feest want de run bestaat 5 jaar! Je kunt kiezen uit twee afstanden, een parcours van 5 km of 10 km. Door bossen en weilanden en over de fikse heuvels van de Hellendoornse Berg. 
Strong Sisterrun
Strong Sisterrun © RTV Oost

Proef eet! in Enschede

Zondag is Enschede weer de culinaire proeftuin van Nederland tijdens de 34e editie van Proef Eet! Drie dagen lang kan er, voor een paar duiten per gerecht kennis worden gemaakt met culinair Enschede. Proeven van de heerlijkste gerechten en genieten op het bierplein! En… er is meer want er is ook een uitgebreid programma met straattheater en entertainment!
Proef eet! Enschede
Proef eet! Enschede © RTV Oost
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.