nieuws

Veel steun in zoektocht naar 'Snapchatbelager'

Voorbeeld van berichten van de Snapchatbelager
Voorbeeld van berichten van de Snapchatbelager © Instagram / Beeldbewerking RTV Oost
De dader heeft hij nog niet gevonden, maar Rene Nijenhuis is wel blij met alle positieve reacties die hij krijgt. De Hengeloër zocht deze week actief de media op in een poging de Snapchatter die zijn dochter lastig valt te achterhalen. 
Sinds een jaar verschijnen er op Snapchat naaktfoto's van willekeurige meisjes met daaronder de naam van Nijenhuis' dochter. Ook wordt zijn dochter gechanteerd en belachelijk gemaakt. Nijenhuis wist voor elkaar te krijgen dat het account werd verwijderd, maar daarmee stopten de berichten niet. De Snapchatbelager liet op een ander account weten gewoon door te gaan en kondigde nieuwe foto's aan. Ook richtte hij zich tot Nijenhuis zelf: "Zeg tegen je vrienden en natuurlijk Rene Nijenhuis dat we dit weekend nog terugkomen, maar harder." Tot op heden zijn er geen nieuwe berichten opgedoken.
Veel reacties
Nijenhuis zegt overdonderd te zijn door de vele positieve reacties die hij heeft gekregen. Ook zijn dochter krijgt veel steun. "Ze is heel goed opgevangen door school en haar medeleerlingen. Iedereen pakt het heel goed op en leeft mee." aldus Nijenhuis. Het zelf opzoeken van de media was een gok, maar Nijenhuis zag geen andere mogelijkheid. Inmiddels heeft hij ook aangifte gedaan bij de politie en die is volgens hem een groot onderzoek begonnen.
Beloning
Om meer informatie over de identiteit van de Snapchatbelager te achterhalen plaatste Nijenhuis deze week een bericht op Facebook waarin hij het verhaal van zijn dochter vertelde. In het bericht vraagt hij mensen die meer weten om zich bij hem te melden. Voor de gouden tip heeft hij bovendien een beloning van vijfhonderd euro uitgeloofd. Het bericht is inmiddels meer dan zevenhonderd keer gedeeld, maar de identiteit is nog steeds niet bekend. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.