Excelsior'31 boekt bij SteDoCo eerste overwinning in derde divisie

Ezafzafi bezorgt Excelsior zege
Ezafzafi bezorgt Excelsior zege © Orange Pictures
Excelsior'31 heeft zich knap gerevancheerd van de nederlaag van vorige week. In Zuid-Holland wisten de Rijssenaren met 0-2 te winnen op bezoek bij SteDoCo.
Beide ploegen kregen in de eerste helft kansen om de score te openen. Diks en Penterman zorgden voor gevaar, maar ook doelman Koetsier moest een aantal keer handelend optreden om een achterstand te voorkomen.

Ezafzafi breekt ban

Vlak na rust kreeg Diks wederom een goede mogelijkheid, maar in kansrijke positie wist de doelman van de thuisploeg de aanvaller van scoren te houden. Halverwege de tweede helft was het dan toch raak voor Excelsior. Ezafzafi bewees zijn waarde door van afstand de lange hoek te vinden en zijn ploeg op voorsprong te brengen, 0-1.

Genadeklap Boeloerditi

De bezoekers verzuimden vervolgens om de definitieve genadeklap te geven, maar dat werd uiteindelijk niet afgestraft door SteDoCo. Vlak voor tijd maakte Boeloerditi aan alle onzekerheid een einde: 0-2. In blessuretijd kon de ploeg van Peter Wesselink ook de derde treffer op het scorebord brengen, maar een strafschop was uiteindelijk niet aan Penterman besteed. Het bleef bij 0-2 en dat betekent voor Excelsior de eerste zege van het seizoen.
Bekijk hier de andere uitslagen en de stand in de 3e divisie en hier de statistieken van de spelers van Excelsior.