HHC Hardenberg wint in absolute slotfase van Scheveningen

HHC Hardenberg heeft in de tweede divisie beslag gelegd op de eerste zege van het seizoen. Tegen Scheveningen wist de ploeg uit Hardenberg zich in de absolute slotfase te belonen met een doelpunt van Rob van der Leij (1-0).
De ploeg van trainer Gert Jan Karsten begon fel aan de eerste helft met veel kansen en een gele kaart voor Danny Bouws. In de eerste helft vielen echter geen doelpunten. Na de rust bleef het lange tijd rustig aan beide kanten, in de laatste minuten van de wedstrijd kreeg HHC nog enkele kansen, de ploeg uit Hardenberg vergat deze echter af te maken.

Van der Leij schenkt HHC zege

Tot in de absolute slotfase Rob van der Leij de drie welverdiende punten binnen wist te slepen. In de 93e minuut werkte hij na hard werken van zijn ploeg de bal in de touwen.
Bekijk hier de andere uitslagen en de stand in de 2e divisie en hier de statistieken voor de spelers van HHC.