Quick'20 begint seizoen met gelijkspel in Velsen

Trainer Steven Verheijen
Trainer Steven Verheijen © Orange Pictures
Quick'20 is het seizoen 2019/2020 begonnen met een gelijkspel. De hoofdklasser uit Oldenzaal nam het in Noord-Holland op tegen Velsen en dat leverde uiteindelijk geen winnaar op. Het werd 1-1.
Quick kwam in de eerste helft op voorsprong. Na ruim een kwartier wist Rickhoff, die overkwam van het zaterdagelftal, voor de openingstreffer te zorgen, 0-1. Na rust kwamen de gastheren uiteindelijk laat langszij. Dertien minuten voor het laatste fluitsignaal maakte Velsen gelijk en daardoor werden de punten gedeeld. Volgende week speelt Quick'20 de eerste thuiswedstrijd van de jaargang en dan komt Leonidas op bezoek.
Bekijk hier de uitslagen en stand in de hoofdklasse en de statistieken van Quick'20.