nieuws

Overijsselse spelers kruisen degens in internationale tweestrijd

Navajo Bakboord bij Oranje O20
Navajo Bakboord bij Oranje O20 © Pro Shots
Er komen deze week weer diverse spelers van de Overijsselse clubs in actie voor hun nationale elftallen. De nieuwe Heraclied Mohamed Amissi kwam gistermiddag al in actie met Burundi en vanavond staan er enkele spelers van FC Twente en Heracles tegenover elkaar in het Engelse Shrewsbury voor het duel tussen Engeland O-20 en Oranje O-20.
Het Burundi van Amissi speelde met 1-1 gelijk tegen Tanzania. De buitenspeler beloonde zijn prima invalbeurt met een assist. Vanavond neemt Oranje O-20 mét FC Twente-middenvelder Godfried Roemeratoe en Heracles-back Navajo Bakboord het op tegen Engeland O-20, waar kersverse Twente-aanwinst Joël Latibeaudière bij de selectie zit. Verder speelt Heraclied Lennart Czyborra met Duitsland O-20 vanmiddag tegen Tsjechië O-20 en speelt Giorgi Aburjania van FC Twente met Georgië tegen Zuid-Korea.

Duitsland versus Nederland

Later deze week speelt Czyborra nog met Duitsland tegen het Oranje van zijn ploeggenoot Bakboord en Roemeratoe van FC Twente.

Braziliaanse debutant

Mauro Júnior is deze interlandperiode voor het eerst opgeroepen voor de Olympische selectie van Brazilië, de Heracles-speler komt vannacht in actie tegen Colombia. Morgenavond komen ook Dennis Johnsen en Rafik Zekhnini in actie met Jong Noorwegen, de buitenspelers van respectievelijk PEC Zwolle en FC Twente treden dan aan tegen Jong Cyprus. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.