nieuws

Interland met Twents onderonsje blijft onbeslist

Godfried Roemeratoe
Godfried Roemeratoe © Pro Shots
Het onderonsje tussen FC Twente-spelers Godfried Roemeratoe en Joel Latibeaudiere heeft geen winnaar opgeleverd. De wedstrijd tussen Engeland onder 20 en Oranje onder 20 eindigde gisteravond zoals hij begon: 0-0.
Kersverse Twente-aanwinst Latibeaudiere was aanvoerder bij de Engelsen en speelde de gehele wedstrijd. Zijn collega Roemeratoe mocht de laatste 11 minuten invallen bij Oranje. Heraclied Navajo Bakboord bleef bij Oranje de gehele wedstrijd op de bank. 

Mauro Junior

Heracles-middenvelder Mauro Junior heeft vannacht met het nationale elftal van Brazilië onder 23 jaar een oefeninterland tegen de leeftijdsgenoten uit Colombia met 2-0 gewonnen. Mauro startte niet in de basis maar viel halverwege de tweede helft in. 

Giorgi Aburjania

Ook Giorgi Aburjania kwam donderdag in actie. De Twente-speler die uitkomt voor Georgië speelde in Istanbul met 2-2 gelijk tegen Zuid-Korea. Aburjania werd zelf na een klein uur vervangen.

Weer een onderonsje

Aankomende zondag volgt er opnieuw een lokaal onderonsje. Heraclied Lennart Czyborra, die gister met Duitsland onder 20 met 4-2 won van hun Tsjechische leeftijdsgenoten, komt dan namelijk in actie tegen zijn collega-verdediger Navajo Bakboord. Ook FC Twente-middenvelder Roemeratoe zal dan weer zijn opwachting gaan maken bij Oranje onder 20. Het duel begint zondag om 16.00 uur en wordt afgewerkt in het Brabantse Uden. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.