nieuws

Man uit Goor veroordeeld tot celstraf voor misbruik neefjes en nichtje

De man is veroordeeld tot drie jaar cel
De man is veroordeeld tot drie jaar cel © RTV Oost
Een 37-jarige man uit Goor is veroordeeld tot drie jaar cel waarvan één jaar voorwaardelijk, omdat hij in 2017 en 2018 twee neefjes en een nichtje misbruikte. De kinderen waren tussen de vijf en tien jaar oud toen de man hen misbruikte.
De man moet zijn slachtoffertjes een schadevergoeding betalen. De rechtbank wees de jongetjes 2.500 euro toe en het meisje 4.000. De man mag geen contact meer met ze zoeken en ook mag hij niet meer bij hen in de buurt komen.
Een van de kinderen vertelde eind 2018 dat zijn oom wel eens aan hem zat. In een gesprek met de twee andere kinderen werd duidelijk dat de man ook aan hen zat. De oom werd begin 2019 opgepakt en zit sindsdien vast.
Pedofiele gevoelens
Twee weken geleden bevestigde de 37-jarige dat hij de drang om seksuele handelingen met de kinderen niet kon onderdrukken. "Ik leefde in een soort van roes, een tunnel", aldus de man.
Gedragsdeskundigen die de man onderzochten concluderen dat hij pedofiele gevoelens heeft. De man moet zich na het uitzitten van zijn straf melden bij een kliniek waar hij zich moet laten behandelen. Doet hij dat niet, dan loopt hij de kans dat hij de voorwaardelijk opgelegde gevangenisstraf alsnog moet uitzitten.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.