nieuws

PODCAST | Wijzen uit het Oosten afl.3: Bastian en Tim maken naam in de internationale reclamewereld

Bastian (l) en Tim wonnen tijdens hun studie een prestigieuze reclameprijs
Bastian (l) en Tim wonnen tijdens hun studie een prestigieuze reclameprijs © RTV Oost
In de podcast 'Wijzen uit het Oosten' gaan Jasper Morssink en Job Ravelli in gesprek met Overijsselaars die deze tijd hot zijn. In de derde aflevering staan Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson centraal. Twee reclamemannen die onder meer voor Chanel, Google, Nike Football en KLM hebben gewerkt.
Tim en de in Borne geboren Bastian timmerden tijdens hun studie aan de kunstacademie in Rotterdam al flink aan de weg. Zij wonnen de Future Lions award in Cannes. Een prestigieuze mondiale prijs binnen de reclamewereld.
De prijs legde de twee geen windeieren en ze kregen werk aangeboden bij internationale bedrijven. Na het werken in Parijs en Londen besloten Bastian en Tim een eigen designstudio op te richten. Het duo streek in Amsterdam neer en richtte hun bedrijf Dot Alpha op.
Het bedrijf houdt zich bezig met de positionering, strategie en ontwerp van merken en bedrijven in het digitale landschap. Bastian en Tim praten over hun carrière, het verschil tussen hun studie en de realiteit en het leven in Parijs en Londen. 
Beluister de tweede aflevering van de podcast Wijzen uit het Oosten op Apple PodcastsSpotify of Stitcher.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.