nieuws

Quick'20 geeft ook tegen Leonidas voorsprong weg en speelt opnieuw gelijk

Quick'20 heeft ook het tweede duel van het seizoen gelijkgespeeld. Net als vorige week tegen Velsen kwam de ploeg tegen Leonidas op voorsprong, maar gaf het die weg en eindigde het duel in 1-1.
In de eerste minuut was het direct raak voor Quick. Jip Kemna kopte binnen uit een verre inworp. Beide ploegen kregen daarna goede kansen in het vervolg van de eerste helft, maar kwamen niet tot scoren en dus was 1-0 de ruststand in Oldenzaal.
Na rust bleef die stand ook lang op het bord staan, maar twintig minuten voor het einde was het gelijk. Invaller Jerome Agbo bracht Leonidas naast Quick. Ook hij deed dat met een kopbal uit een hoekschop. In de laatste minuut kreeg Cem Köse een goede kans om de winnende voor Quick te maken, maar hij kwam net tekort.
Het bleef dus bij 1-1 en daardoor staat de degradant uit de 3e divisie van vorig jaar slechts op twee punten uit twee duels. Bekijk hier de overige uitslagen, de stand en het programma in de hoofdklasse A en hier de statistieken van de spelers van Quick'20.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.