HSC'21 blijft door thuiszege op Hoogland ongeslagen in 3e divisie

Caglar Uguz in actie tegen Hoogland
Caglar Uguz in actie tegen Hoogland © Orange Pictures
HSC'21 heeft ook de tweede thuiswedstrijd van het seizoen in de 3e divisie gewonnen. In Haaksbergen werd het tegen Hoogland 2-0. Het uitduel bij Westlandia werd vorige week gelijkgespeeld en daardoor is HSC nog steeds ongeslagen.
HSC'21 stuitte in de eerste helft vaak op de stugge verdediging van Hoogland. Cenk Uguz kwam er met een hard schot wel doorheen, maar schoot op de lat. Kort voor rust was het wel raak voor de thuisploeg. Desney Bruinink zorgde met zijn tweede van het seizoen voor de 1-0 ruststand.
Na rust ging HSC op zoek naar meer en Hidde van Dijk was bijna doeltreffend. Ook Uguz probeerde het opnieuw, maar scoorde weer niet. Michael Wensing deed dat wel. Een kleine twintig minuten voor het einde kopte hij een vrije trap van Diego van der Weide binnen. Stef Ottink en Van Dijk kregen nog kansen op meer, maar het bleef bij 2-0.
Na de zege staat de ploeg van trainer Daniel Nijhof dus op zeven punten uit drie duels en staat daarmee in de bovenste regionen. Bekijk hier de andere uitslagen, stand en het programma in de 3e divisie en hier de statistieken van de spelers van HSC'21.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.