Roord scoort bij debuut, Aburjania gelijk tegen Denemarken en weer geen zege Van 't Schip

Jill Roord heeft vandaag haar officiële debuut voor Arsenal opgeluisterd met een treffer. Ze maakte de 2-0 tijdens de 2-1 overwinning op West Ham United.

De Oldenzaalse international maakte deze zomer de overstap van Bayern München naar Engeland. Onlangs liet ze al zien in vorm te zijn door in een oefenduel een hattrick te maken.

Aburjania gelijk tegen Denemarken

Giorgi Aburjania van FC Twente zorgde met Georgië voor een verrassing in de EK-kwalificatie door Denemarken op 0-0 te houden. Voor de Denen betekende dat duur puntenverlies in groep D. Aburjania begon in de basis en werd kort voor het einde gewisseld.

Lachman wint in Nations Cup

PEC Zwolle-verdediger Darryl Lachman won met Curaçao de eerste wedstrijd in de Nations League van Haïti. De verdediger speelde de hele wedstrijd voor de eilandbewoners.

Rood voor Bakboord

Navajo Bakboord beleefde een minder succesvolle middag. In Uden kreeg hij tijdens de wedstrijd van Nederland onder 20 tegen Duitsland onder 20 twee keer geel. Duitsland won het duel met 2-1. Bakboord begon in de basis en kreeg zijn tweede gele kaart vlak voor tijd. Bij de Duitsers zat Lennart Czyborra van Heracles de hele wedstrijd op de bank, Godfried Roemeratoe van FC Twente zat niet bij de wedstrijdselectie van Nederland.

Weer geen zege Van 't Schip

John van 't Schip leek in zijn tweede duel als bondscoach van Griekenland op weg naar zijn eerste zege, maar zag Liechtenstein vlak voor het einde gelijk maken. De voormalig trainer van PEC Zwolle kan plaatsing voor het EK met zijn ploeg zo goed als zeker vergeten.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: