nieuws

PEC Zwolle-trainer Stegeman biedt excuses aan: "Eén van de grootste fouten van mijn leven"

John Stegeman en zijn auto na het ongeval
John Stegeman en zijn auto na het ongeval © Pro Shots / News United / beeldbewerking RTV Oost
PEC Zwolle-trainer John Stegeman heeft vanavond tijdens een businessclubavond het boetekleed aangetrokken voor het feit dat hij donderdagavond dronken tegen een lantaarnpaal is gereden. "Ik heb één van de grootste fouten van mijn leven gemaakt. En daar erken ik schuld voor."
Ietwat ongemakkelijk werd hij met opzwepende muziek en applaus op het podium gehaald: "Ik weet niet goed of ik nou wel applaus verdien... ik vind zelf van niet", klinkt het direct schuldbewust.

Niet een slecht mens

"Mijn ouders hebben me geleerd om niet een slecht mens te zijn. En dat wil ik ook niet. Ik wil een goed mens zijn. Een goed mens, die fouten maakt. En dat is me helaas afgelopen donderdagavond overkomen", aldus een emotionele Stegeman.
John Stegeman spreekt op de businessclubavond over "één van de grootste fouten" van zijn leven
De coach zegt daarna 'sorry' tegen de aanwezige sponsoren: "Ik vind het heel lastig om daarover te moeten praten, omdat ik dondersgoed weet dat ik fout ben. Wat ik de club aandoe, de mensen om me heen die me lief hebben, daarvoor wil ik graag mijn oprechte excuus aanbieden. Ik ga proberen mijn leven op te pakken. Ik ga er alles aan doen om het zo goed mogelijk te doen. En ik hoop dat ooit, ooit, ooit in de toekomst mijn fout wordt vergeven en dat ik - zoals mijn vader zei - een goed kind kan wezen."

Oud-burgemeester Meijer erelid

Tijdens de businessclubavond in de Grote Kerk werd oud-burgemeester Henk Jan Meijer benoemd tot erelid van PEC Zwolle. Meijer nam vrijdag na negentien jaren afscheid als burgemeester van Zwolle. Hij is het negende erelid van PEC Zwolle.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.