nieuws

Excelsior'31-verdediger Daan Ligtenberg stopt door knieblessure met voetballen

Daan Ligtenberg
Daan Ligtenberg © Excelsior31.nl
De carrière van Daan Ligtenberg zit er al op. De 22-jarige verdediger van Excelsior'31 heeft besloten te stoppen vanwege aanhoudende blessures.
Ligtenberg wist in 2016 basisspeler te worden, maar raakte al snel zwaar geblesseerd aan zijn knie. Na een lange revalidatie ging het in januari 2018 opnieuw mis en brak hij een middenvoetsbeentje. 

Opnieuw mis

"Afgelopen zomer heb ik keihard gewerkt om nog fitter te worden. Ik wilde dit seizoen echt gaan voor mijn kansen bij het eerste elftal en niet weer geblesseerd raken. Echter in het tweede oefenduel van de voorbereiding tegen Sonoma State University ging het weer mis. Tijdens een duel voelde ik een knak in mijn knie. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat ik slijtage op het kraakbeen heb. De dokter kon daar echter niets meer aan doen. Na een aantal weken goed na te hebben gedacht was ik er wel uit. Ik moet nu gewoon naar mijn lichaam luisteren. Het is voor mijn knie nu beter dat ik per direct stop met voetballen", aldus Ligtenberg op de website van de club.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.