nieuws

Mauro Junior vraagteken bij Heracles Almelo tegen Willem II

Heracles Almelo kan zondag tegen Willem II mogelijk niet beschikken over Mauro Junior. De Braziliaanse aanvaller is na een lange reis niet helemaal fit teruggekomen van zijn interlandperiode.
De huurling van PSV heeft 24 uur niet geslapen. "Maar normaal gesproken moet hij het halen omdat we nog een paar dagen hebben", aldus trainer Frank Wormuth. De aftrap van Heracles Almelo-Willem II is zondag om 14.30 uur. Andere opties op de linksbuiten positie zijn Konings, Dos Santos en de nieuwste aanwinst Cijntje.

Cijntje

Of de van Dordrecht overgekomen Jeremy Cijntje al bij de wedstrijdselectie zit wil Wormuth nog niet zeggen. "Hij heeft ons al goede dingen laten zien, maar op dit moment duurt het even om in ons team te komen. Hij is tweebenig en snel, maar bij ons is een andere intensiteit en daar moet hij aan wennen.
Zelfde niveau 
Wormuth vindt dat Willem II van hetzelfde niveau is als zijn ploeg: "Als je de resultaten naast elkaar neerlegt, hebben ze ook ongeveer dezelfde resultaten geboekt als wij. Oké, zij wonnen bij Fortuna Sittard, maar daar hadden wij normaal gesproken ook drie punten gehaald. De vorm van de dag wordt doorslaggevend."
De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Willem II is zondagmiddag te volgen via Radio Oost en de website.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.