HSC'21 lijdt bij promovendus DEM eerste nederlaag van het seizoen

Trainer Daniel Nijhof
Trainer Daniel Nijhof © Orange Pictures
HSC'21 heeft de eerste nederlaag van het seizoen geleden in de 3e divisie. Op bezoek bij promovendus ging de ploeg van trainer Daniel Nijhof met 4-1 onderuit.
Al na acht minuten kwam HSC op voorsprong door een benutte strafschop van Diego van der Weide. Stef Ottink raakte even later de paal. Aan de andere kant ging het ook snel. Tim uit den Boogaart schoot ook raak vanaf elf meter en direct erna maakte Mehmet Gencer de 2-1. Na ruim een half uur werd de marge twee door een treffer van Sem van Amersfoort.
Na rust ging HSC met alle macht op zoek naar de aansluiting. Het zette druk op de thuisploeg, maar het leverde geen treffers op voor de ploeg uit Haaksbergen. Aan de andere kant was het wel raak Van Amersfoort maakte zijn tweede en besliste het duel in het voordeel van de thuisploeg. HSC blijft door de nederlaag op 7 punten staan. Het speelde vier wedstrijden.
Bekijk hier de andere uitslagen, stand en het programma in de 3e divisie en hier de statistieken van de spelers van HSC.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.