Quick'20 boekt eerste zege van het seizoen na doelpuntenfestijn in Oldenzaal

Quick'20 wint voor het eerst dit seizoen
Quick'20 wint voor het eerst dit seizoen © Robert Molnar
Quick'20 heeft de eerste overwinning van het nieuwe seizoen binnen. Na twee gelijke spelen werd er vanmiddag in eigen huis met 5-4 gewonnen van Hoogeveen.
De ploeg van trainer Stéven Verheijen kwam halverwege de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Cem Köse. Tien minuten voor het rustsignaal verdubbelde Wesley van Houten de marge namens Quick'20, waarmee hij voor 2-0 tussenstand zorgde tijdens de theepauze.
In het tweede bedrijf ging Quick'20 op dezelfde voet verder en liep het via Dylan Rickhoff en Issy Wevers zelfs uit naar 4-0. Daarna deed Hoogeveen wat terug, maar Rickhoff zette marge al gauw weer op vier. In de slotfase van de wedstrijd kreeg Quick'20 nog drie treffers om de oren, maar de zege werd niet meer uit handen gegeven.
Bekijk hier de andere uitslagen in de hoofdklasse en hier de statistieken van de spelers van Quick.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.