nieuws

Heraclied Dessers maakt er twee: "Voelde goed om fans overwinning te kunnen geven"

Cyriel Dessers had een mooie middag deze zondag. De aanvaller van Heracles scoorde twee keer tegen Willem II en pakte met zijn ploeg de eerste thuiszege: "Het voelde goed om thuis de fans een overwinning te kunnen geven. En met veel goals, dat voelt dubbel zo goed."
Heracles begon wat moeizaam aan het seizoen, maar lijkt nu de draai gevonden te hebben. Dessers kan dat wel verklaren: "Voor Joey Konings en Sylvester van der Water is het eigenlijk hun eerste seizoen in de basis in de eredivisie, dus die moeten wennen. En voor mezelf is het ook wennen, nieuwe club, nieuwe spelers om me heen, een ander systeem. Dus dat is normaal. Bij Heracles krijg je de tijd om te groeien als je dan ziet. Al met al is onze start niet heel slecht en staan we er goed tussen en nu is het zaak om door te pakken."

Drie treffers

Dessers staat nu op drie treffers. Zoveel maakte hij er vorig jaar ook voor FC Utrecht: "Ja, haha. Vorig jaar wel iets minder minuten gehad. Met mij gaat het goed. Ik ben blij dat ik vandaag belangrijk kon zijn met die twee goals, maar ik ben ook heel blij met de goals van de andere jongens. En zeker dan die derde goal, daar kan ik ook van genieten. Het mooiste is om zelf te scoren, maar hier kan ik ook wel echt van genieten."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.