nieuws

FC Twente-trainer Garcia stellig: ''Ons eerste doel blijft nog steeds handhaving''

Door de 2-3 zege van FC Twente bij Fortuna Sittard klimt de ploeg van trainer Gonzalo Garcia naar de derde plek op de ranglijst, achter Ajax en PSV. De promovendus heeft na zes duels nog altijd niet verloren, maar de Spaanse oefenmeester laat weten dat handhaving nog altijd de doelstelling is voor de Enschedeërs. 
"Ik ben niet verrast over de manier waarop wij spelen. Je moet natuurlijk ook een beetje geluk hebben, maar we werken er ook hard voor. Dit is verdiend. Ik hoop dat we zo doorgaan", zegt Garcia na afloop in Sittard. "Ons eerste doel blijft nog steeds handhaving: wij moeten in de Eredivisie blijven. Elk punt dat we nu pakken is mooi."

Gevaar

Volgens Garcia moeten zijn spelers niet naast hun schoenen gaan lopen. "Dat is het gevaar. FC Twente is een grote club, de vierde van Nederland. Iedereen hoopt dat Twente op die positie terugkomt. Wij moeten met beide benen op de grond blijven staan en het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. Met die filosofie kunnen we veel punten pakken", besluit hij. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.