nieuws

Bridge to Liberation live bij RTV Oost

Bridge to Liberation
Bridge to Liberation © Omroep Gelderland
De grootste experience van Nederland; Muziek, visuele effecten, film en dans! Omroep Gelderland neemt je op spectaculaire wijze mee in waargebeurde persoonlijke verhalen ten tijde van de Slag om Arnhem. Spannende, mooie en ontroerende verhalen die je zo in “het nu” zou kunnen plaatsen. En die stáán voor het begin van de bevrijding van Noord en Oost Nederland. In samenwerking met Omroep Gelderland zendt TV Oost de experience live uit op vrijdag 20 september om 20.20 uur.
Het evenement vindt elk jaar plaats op de John Frostbrug in Arnhem. Het is dit jaar 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond; de grootste operatie op Nederlands grondgebied tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de Bridge to Liberation Experience staan we stil bij de impact van oorlog en de waarde van onze vrijheid.

Muziek, film en dans

Gedurende het spektakel brengen verschillende gastartiesten de emoties van het verhaal over met hun muziek. Solo of in duet en met Het Gelders Orkest. Enkele artiesten die tijdens het concert zullen optreden zijn André Hazes, Alain Clark, Romy Monteiro en Tre Voci. Het evenement op de historische plek trekt jaarlijks vele duizenden toeschouwers.

De Bridge to Liberation Experience zie je op vrijdag 20 september live bij TV Oost van 20.20 tot 21.55 uur. Kijk voor meer informatie op https://bridgetoliberation.nl/ 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.