nieuws

Grootste Samenloop voor Hoop ooit wordt zaterdag in Tubbergen gehouden

Femke Heithuis en Annemarie Oude Nijeweeme zitten in de organisatie
Femke Heithuis en Annemarie Oude Nijeweeme zitten in de organisatie © RTV Oost / Ruud Dilling
Tubbergen komt komend weekend massaal in beweging voor de Samenloop voor Hoop. Het wandelevenement waarbij geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding heeft met Tubbergen veruit de grootste editie van Nederland.
Ruim 125 teams, 2500 deelnemers en 49 eregasten (survivors), staan gedurende een 24-uurs wandelestafette stil bij kanker. Vanaf zaterdagmiddag 16.00 uur wandelen per team continu duo’s in estafette-vorm de route van 600 meter door Tubbergen, 24 uur lang. Daarmee zamelen zij geld in voor KWF Kankerbestrijding. RTV Oost volgt de route, de deelnemer, hun bijzondere verhalen en doet verslag van alle activiteiten die in het dorp plaatsvinden.

RTV Oost is er live bij

Indrukken van de Samenloop voor Hoop in Tubbergen hoor je zaterdag 21 september vanaf 15.00 uur tot 23.00 uur op Radio Oost. Op social media, TV Oost en online volg je bijzondere momenten en verhalen.
Op zondagochtend zijn we vanaf 10.00 uur in Tubbergen met Radio Oost. Van 12.00 tot 17.00 uur kun je op TV Oost en rtvoost.nl live meekijken met de lopers. Om 18.00 uur eindigen alle uitzendingen.
Interview met Femke Heithuis en Annemarie Oude Nijeweeme van de organisatie
In de week voorafgaand aan het evenement is er dagelijks een verhaal te horen en te zien met betrokkenen. Vandaag (maandag) een gesprek met Femke Heithuis en Annemarie Oude Nijeweeme van de organisatie. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.