nieuws

Letter voor Letter Spel

Letter voor Letter
Letter voor Letter © RTV Oost
Elke maandagmiddag tussen 2 en 5 uur spelen we in Goeiemiddag Overijssel het spel ‘Letter voor Letter’ op Radio Oost. Basis daarbij is de ‘Letter van de Week’ die je kunt vinden op onze Mediapagina in de huis-aan-huis-bladen.
Marcel Spijkerman geeft het thema en spreekt het te raden woord achterstevoren uit. De beller met het juiste woord wint een mooi  prijzenpakket.  Wil je meedoen? Zoek de Letter van de Week op in je weekblad met de RTV Oost Mediapagina! Je kunt er de ‘Letter voor Letter-cd’, het spel ‘Pim Pam Pet’ en andere mooie prijzen mee winnen.
Je vindt de Mediapagina van RTV Oost in:
Kampen De Brug Zwolle De Swollenaer Steenwijk Steenwijker Express Zwartewaterland De Stadskoerier Staphorst
De Staphorster
Vechtdal Dalfser Courant/Ommer Nieuws  Deventer
Het Deventer Nieuws
Enschede Hart van Enschede Haaksbergen
Hart van Haaksbergen
Borne
Hart van Borne
Hof van Twente
Hart van Hof van Twente
Dinkelland
Dinkellandvisie
Twenterand
Week van Twenterand
Tubbergen
Op en rond de Essen
Salland
Salland Centraal
Noord-Oost Twente
Hart van Noord Oost Twente
Tubbergen
Hart van Tubbergen/Oldenzaal
Losser/Gronau  Hart van Losser/Gronau Hengelo Hart van Hengelo / Hofweekblad Borne Hart van Hengelo Almelo Hart van Almelo/Bornerbroek Wierden Hart van Wierden Rijssen/Nijverdal Hart van Rijssen/Nijverdal Zuid-Twente Hofweekblad Twente De Toren

Podcast

In de wekelijkse podcast ‘Letter voor Letter’ besteedt RTV Oost 26 weken lang aandacht aan ‘laaggeletterdheid’, ofwel het minder goed kunnen lezen en schrijven. De podcastserie vind je op www.rtvoost.nl/podcast. Dit doen we samen met de provincie Overijssel, de Rijnbrinkgroep en de Overijsselse Bibliotheken.

Theatertour

Tegelijk trekt dit najaar de voorstelling ‘Letter voor Letter’ langs elf Overijsselse theaters. René Karst, Carola Smit (BZN) en muzikant Dick Plat maakten een voorstelling waarin door middel van bekende liedjes, verhalen en filmpjes minder goed lezen en schrijven uit de taboesfeer wordt gehaald.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.