nieuws

Heb je hulp nodig? Meld je doel aan!

Overijssel in Actie! Heb je hulp nodig?
Overijssel in Actie! Heb je hulp nodig? © RTV Oost
Heb jij hulp nodig? Voor jezelf of voor een ander? Zet jij je in voor een goed doel? RTV Oost volgt dit najaar met ‘Overijssel in Actie’ hulpvragen en hulpacties in onze provincie.
rtvoost-menu-overijsselinactie-1-evenementen
Ken jij iemand in Overijssel die hulp nodig heeft? Bijvoorbeeld een zieke collega waarvan de verwilderde tuin wel een opknapbeurt kan gebruiken? Hebben je buren geld nodig voor een aangepaste auto om eens een leuke dag uit te kunnen met hun gehandicapte kind? Is de kinderboerderij dringend toe aan een schilderbeurt, of verzamel je speelgoed voor kinderen waar Sinterklaas geen cadeautjes kan brengen? Lekt het dak van die superbelangrijke stichting waar jij je voor inzet, en is er geen geld om het te repareren? 
Vul onderstaand formulier in. Uit alle aanmeldingen worden in oktober 10 acties gekozen waar we dit najaar aandacht aan gaan besteden. Wil je het formulier invullen via de RTV Oost app, klik dan hier.
Actievoorwaarden en privacy
Met het invullen van het aanmeldformulier voor ‘Overijssel in Actie’ stem je ermee in dat je mogelijkerwijs persoonsgegevens aan RTV Oost zult verstrekken. De verstrekte persoonsgegevens mogen wij volgens onze privacy voorwaarden verwerken. https://www.rtvoost.nl/privacy
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.