nieuws

Ehizibue krijgt rode kaart tegen Bayern, revanche voor Bosz met Leverkusen

Ehizibue vloert Coutinho en wordt met rood van het veld gestuurd
Ehizibue vloert Coutinho en wordt met rood van het veld gestuurd © Pro Shots
Kingsley Ehizibue zal het uitduel met 1. FC Köln bij FC Bayern München niet snel vergeten. In zijn geboortestad werd de oud-verdediger van PEC Zwolle na een uur voetbal met rood van het veld gestuurd en leed zijn ploeg een forse nederlaag: 4-0.
Bij een 2-0 stand duwde Ehizibue de doorgebroken Philippe Coutinho naar de grond in het zestienmetergebied. Bayern kreeg niet alleen een strafschop, maar kwam dus ook met een man meer op het veld te staan, want Ehizibue kon douchen. In twee pogingen schoot Coutinho vervolgens de 3-0 op het scorebord, nadat de eerste strafschop over moest wegens het te vroeg inlopen van zijn ploeggenoten. In München werd het uiteindelijk 4-0 voor Der Rekordmeister.

Peter Bosz

Peter Bosz verging het een stuk beter met Bayer Leverkusen. In eigen huis werd er met 2-0 gewonnen van 1. FC Union Berlin, waarmee de oud-trainer van onder meer Heracles Almelo zich revancheerde voor de 4-0 nederlaag die vorige week werd geleden tegen Borussia Dortmund. Bayer Leverkusen bezet nu de vijfde plek in de Bundesliga.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.