nieuws

Uitslagen zaterdagvoetbal: SVZW start klasse lager met ruime zege, tienklapper Daarlerveen

Uitslagen zaterdagvoetbal
Uitslagen zaterdagvoetbal © RTV Oost
In de lagere klassen van het amateurvoetbal op zaterdag stond vandaag de aftrap van de competitie op het programma. Onderstaand een overzicht.
SVZW heeft haar eerste competitiewedstrijd na de degradatie uit de Hoofdklasse B winnend afgesloten. Op bezoek bij DZC'68 werd het maar liefst 1-5 voor de club uit Wierden. DOS Kampen startte ook sterk in de 1e klasse D en won met 3-0 van Nunspeet.
In de 2e klasse H gaat Sparta Enschede na speelronde 1 aan kop. In eigen huis werd er met 3-0 gewonnen van IJVV. De meeste doelpunten vielen bij Hulzense Boys - Enter Vooruit. In Nijverdal voltrok zich een heus doelpuntenfestijn en werd het uiteindelijk 3-5.
De volledige Overijsselse 3e klasse D kent in ASV'57 de eerste lijstaanvoerder. De club uit Aadorp zegevierde met 5-1 over Bruchterveld. ASV'57 moet de koppositie echter wel delen met De Esch, dat met dezelfde cijfers won van Marienberg.
Voor GFC uit Goor is de overstap van de zondag naar de zaterdag vooralsnog een schot in de roos. In de 4e klasse E maakte GFC gehakt van SP Daarle: 1-5. Daarlerveen maakte het helemaal bont: die ploeg won met maar liefst 10-0 van SC Rijssen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.