Quick'20 verliest diep in blessuretijd bij SJC en raakt ongeslagen status kwijt

Quick'20-trainer Steven Verheijen
Quick'20-trainer Steven Verheijen © Orange Pictures / Ron Jonker
De eerste nederlaag voor Quick'20 in het nieuwe seizoen is een feit. De ploeg uit Oldenzaal leek een punt over te houden aan het duel met SJC, maar kreeg een blessuretijd de 3-2 om de oren.
In Noordwijk kwam Quick'20 al vroeg op achterstand, toen Wesley Haasnoot in de elfde minuut de 1-0 aantekende. Toch zochten beide ploegen met een 1-1 ruststand de kleedkamers op, want Luuk Geelen deed halverwege de eerste helft wat terug namens de bezoekers.
Halverwege het tweede bedrijf krulde Timo Ruigrok een vrije trap knap in de bovenhoek en zette zodoende de stand op 2-1. Invaller Frank Eulderink leek Quick'20 tien minuten voor het einde alsnog een punt te bezorgen, maar doordat Billy Tavares in blessuretijd een wereldtreffer produceerde stond Quick'20 uiteindelijk toch met lege handen.
Bekijk hier de andere uitslagen in de hoofdklasse en hier de statistieken van de spelers van Quick.