nieuws

Vijf jaar na monstertruckdrama Haaksbergen: slachtoffers blijven jaarlijks herdenken

Michiel en Diane Weustink blikken vijf jaar na het monstertruckdrama terug
Michiel en Diane Weustink blikken vijf jaar na het monstertruckdrama terug © RTV Oost
Slachtoffers van het monstertruckdrama in Haaksbergen staan morgen opnieuw stil bij het monument op het plein aan de Stationsstraat. "Dat doen ze in klein comité, in stilte en het liefst zonder media erbij", zo laat de gemeente Haaksbergen weten. 
Het is morgen precies vijf jaar geleden dat het monstertruckdrama in Haaksbergen zich voltrok. Tijdens het evenement Auto Motor Sportief sprong een monstertruck over sloopauto's en reed vervolgens het publiek in. Daarbij kwamen drie toeschouwers om het leven en raakten tientallen mensen gewond. 
Michiel Weustink stond op 28 september 2014 samen met zijn vrouw en hun zoontje bij de stunt te kijken. De monstertruck kwam recht op hem af. Michiel kwam ten val, brak zijn rug op twee plaatsen en had een klaplong. Samen met zijn vrouw bezoekt hij elk jaar op 28 september het monument in Haaksbergen. Bekijk hier hun verhaal.  
Tekst gaat verder onder de video
Slachtoffer Michiel Weustink blikt vijf jaar na het monstertruckdrama terug

Bekijk op YouTube een complete terugblik op het monstertruckdrama van vijf jaar geleden. Lees hier wat wij eerder hebben gemeld over het drama. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.