nieuws

Wie maakt De Beste Bok van het Oosten?

Proost! Bert en Lisanne
Proost! Bert en Lisanne © Olga Tops
Omroep Gelderland en RTV Oost zijn dit najaar samen op zoek gegaan naar de Beste Bok van het Oosten. De beide regionale omroepen bezochten diverse brouwers en bierfanaten in hun gebied om ze te portretteren. Eind december wordt de finale uitgezonden van De Beste Bok van het Oosten.
Een zoektocht naar het beste en lekkerste bokbier. Presentatoren Lisanne Halleriet (Omroep Gelderland) en Bert Eeftink (RTV Oost) gingen met de camera langs brouwerijen in hun eigen provincie om het geheim van een goed gebrouwen bokbier te achterhalen. Daarbij komen de mooie bijbehorende verhalen van bevlogen brouwers aan de orde, die hun passie willen delen met de kijkers.

Battle
Ook hadden Lisanne en Bert een extra opdracht: een eigen bokbier maken. Ze moesten tips en tricks ontfutselen aan de brouwers en andere deskundigen. Behalve de zoektocht naar de beste bok dus ook een battle tussen de twee presentatoren. Hun gebrouwen biertje werd onder andere beoordeeld op smaak, kleur en afdronk. 
Wie er wint? Dat blijft nog even spannend... Aanstaande zondag 11.45 uur kunt u in elk geval kijken naar een uitzending van De Beste Bok van het Oosten.
Eind van het jaar wordt de finale Van De Beste Bok van het Oosten uitgezonden op RTV Oost en ook op TV Gelderland.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.