Beloften: PEC Zwolle wint bij Vitesse, FC Twente verliest opnieuw

De beloften van PEC Zwolle hebben Jong Vitesse de eerste nederlaag van het seizoen bezorgd. Jong Heracles deelde de punten met Jong Heerenveen en de beloften van FC Twente gingen op eigen veld onderuit tegen Jong Cambuur.

PEC

Jong PEC Zwolle was op Papendal met 2-0 te sterk voor Jong Vitesse, de ploeg met de minste verliespunten in deze beloftencompetitie. Halverwege was die stand al bereikt door treffers van Vito van Crooij en Jarni Koorman. De ploeg van trainer Mark Looms gaat nu samen met Jong Go Ahead Eagles aan de leiding.

Heracles

Jong Heracles Almelo speelde in Friesland met 1-1 gelijk tegen de beloften van Heerenveen. Anders Dreyer opende binnen enkele minuten de score voor de thuisploeg. Dankzij een fraaie vrije trap van Dario van den Buijs kwam Heracles langszij.

Twente

Hekkensluiter Jong FC Twente wacht ook na vier wedstrijden nog op de eerste overwinning. De thuiswedstrijd tegen Jong Cambuur werd met 4-1 verloren. Halverwege stond het al 2-0 voor de ploeg uit Leeuwarden. In de tweede helft bracht Twente de spanning nog even terug, maar in de slotfase liep Cambuur weer uit naar een ruime zege. 

De beloften van Go Ahead Eagles kwamen niet in actie. De thuiswedstrijd tegen De Graafschap werd afgelast.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.