nieuws

Wout Weghorst valt opnieuw buiten de boot bij definitieve selectie Oranje

Wout Weghorst
Wout Weghorst © Pro Shots
Wout Weghorst is opnieuw afgevallen voor de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Het blijft een repeterend verhaal voor de Bornse spits bij Oranje. De huidig topscorer van Vfl Wolfsburg zit sinds maart 2018 structureel wél bij de voorselectie van Oranje, maar valt sinds juni van datzelfde jaar telkens af voor de definitieve selectie. Opnieuw krijgt Sevilla-spits Luuk de Jong de voorkeur boven de Tukker.
Hoewel De Jong nog altijd droog staat in Spanje en gisterenavond tijdens het Europa League duel met APOEL Nicosia zelfs op de tribune moest plaatsnemen, lijkt hij dus nog altijd een streepje voor te hebben bij de bondscoach. De teller van Weghorst staat inmiddels op 4 goals en 3 assists na 9 wedstrijden dus aan de huidige vorm van de ex-Heraclied kan het niet liggen. 

Jong Oranje

Bij Jong Oranje heeft bondscoach Erwin van de Looi opnieuw Justin Hoogma opgenomen in de definitieve selectie. De Oldenzaalse verdediger van FC Utrecht neemt het met Jong Oranje op 11 oktober op tegen Jong Portugal en op 15 oktober tegen Jong Noorwegen. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.