Tiental Excelsior'31 sleept punt uit het vuur tegen Ter Leede

Excelsior'31 heeft voor het eerst dit seizoen een resultaat in eigen huis behaald. Op sportpark De Koerbelt werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Ter Leede.
In een attractieve eerste helft kwamen de gasten uit Sassenheim met het nodige fortuin op voorsprong. De bal ging via de kluts de lucht in en vloog zowaar over doelman Koetsier, 0-1. Het doelpunt kwam uiteindelijk op naam van Echahbouni. Excelsior'31 kwam na ruim een half uur op gelijke hoogte via Boeloerditi, die na slecht uitverdedigen bij Ter Leede er als de kippen bij was: 1-1.
Strafschop Excelsior
De gastheren mochten vijf minuten voor rust aanleggen voor een strafschop na een overtreding op Schmidt. Vanaf elf meter maakte Ezafzafi vervolgens geen fout, 2-1. Toch gingen de Rijssenaren met een nare smaak de rust in want op advies van de grensrechter moest Boeloerditi met rood vertrekken.

Gelijkmaker Ter Leede

Met een man minder kwam Excelsior na rust onder druk te staan en dat leidde halverwege de tweede helft in de gelijkmaker van Ter Leede. Van Ottterlo bracht de bezoekers langszij. Excelsior weerde zich kranig met tien man en liet zich ook veelvuldig zien voor het doel van Ter Leede-doelman Bekkers, maar uiteindelijk werd geen doel getroffen. Daardoor bleef het bij 2-2 en moesten beide ploegen genoegen nemen met een punt.
Bekijk hier de uitslagen en stand in de derde divisie en de statistieken van Excelsior'31.