nieuws

Uitslagen zaterdagvoetbal: SVZW kent vliegende start in seizoen na degradatie

Uitslagen
Uitslagen © RTV Oost
In de lagere klassen van het amateurvoetbal op zaterdag stond vandaag de derde week van de competitie op het programma. Onderstaand een overzicht.
In de 1e klasse D is SVZW nog altijd zonder puntenverlies. De ploeg uit Wierden degradeerde vorig seizoen uit de hoofdklasse en een niveau lager een prima start. Vanmiddag werd er met 2-1 gewonnen van hekkensluiter KHC, waardoor SVZW na drie duels nog altijd de maximale score heeft.
In de 2e klasse H wil het nog niet vlotten voor de voetballers van ASC'62. De mannen uit Dalfsen staan na drie duels nog altijd op de hatelijke nul. Den Ham en WVF staan beiden op zeven punten en gaan gezamenlijk aan kop.
In de 3e klasse D blijft Hellendoorn zonder puntenverlies. De ploeg won moeizaam bij hekkensluiter Bruchterveld en zag OZC onderuit gaan op bezoek bij Kloosterhaar.
Dieze West blijft na de derde speelronde koploper in de 4e klasse C. De Zwollenaren versloegen Noord Veluwse Boys in eigen huis. VSW speelde gelijk en Kampen blijft na de grote thuisnederlaag tegen 't Harde puntloos hekkensluiter.
In de 4e klasse F behielden Tubantia en Sportlust Enschede de volle buit na drie duels. Ook Rigtersbleek en PW boekten een overwinning. Drienerlo pakte in Winterswijk het eerste punt van het seizoen.  
Bekijk hier alle uitslagen en standen in de lagere klassen van het amateurvoetbal.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.