nieuws

Van der Water schittert met nieuwe coupe: "Verdedigers zagen me al, maar zien me nu nog beter"

Silvester van der Water viel zaterdagavond op tijdens het gewonnen thuisduel van Heracles Almelo tegen FC Emmen (2-0). Niet alleen met zijn goede spel, want de vleugelaanvaller verzorgde de assist bij de 1-0 van Dessers, maar ook vanwege zijn nieuwe blonde coupe. 
"Verdedigers zagen me al, maar nu zien ze me nog beter dus moeten ze nog meer oppassen", grapte de rechtsbuiten toen hij geconfronteerd werd met zijn kapsel. Van der Water deelde na afloop een pluim uit aan het gehele elftal. "Mijn complimenten aan de aanvallers, middenvelders en verdediges want zij werken ook hard."

Voor de kijkers een mooie assist

"Als zij beter voetballen, dan ga je beter in je vel zitten en ook beter voetballen", vervolgt hij. "Ik geniet ook van een assist. Voor de kijkers was het waarschijnlijk een hele mooie assist en Dessers kopt hem gewoon goed binnen. Als we doorgaan, komen nog veel meer overwinningen", aldus Van der Water, die overweegt om zijn kapsel snel weer een kleurupdate te geven. "Misschien wordt het volgende week wel rood ofzo of gewoon wit-zwart."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.