nieuws

Gemengde gevoelens bij teruggekeerde Brama: ''Toch een klein beetje een mooie dag''

Wout Brama maakte tegen Sparta Rotterdam (2-1 nederlaag) zijn eerste minuten voor FC Twente in het nieuwe seizoen. De captain kwam niet meer in actie na het behalen van de titel in de Keuken Kampioen Divisie, maar stond op Het Kasteel wel direct in de basis.
"Het gaat goed. Ik heb nu vijf à zes weken volledig met de groep meegetraind. Ik voel me hartstikke fit. De trainingsdata die uit mijn GPS-systeem komt is hartstikke goed. Ik heb geen last gehad tijdens de wedstrijd, maar ik ben er natuurlijk wel lang uit geweest", verhaalt Brama na afloop.

Andere positie

Brama stond iets verder naar voren, door de aanwezigheid van controleur Oriol Busquets. "Maar ik ben blij dat ik vandaag mijn niveau heb kunnen halen, al was het op een andere positie dan dat ik gewend ben. Dat is misschien het enige lichtpuntje van deze dag", vervolgt Brama, die dus enkele maanden in de lappenmand zat.

Gespannen

"Als je 33 bent speel je niet meer pijnvrij. Ik was wel wat gespannen. Als ik dat niet meer heb, dan stop ik met voetballen. Dat houdt je scherp. Ik wil het niet normaal vinden om voor Twente te spelen. Met de teamprestatie ben ik niet tevreden, maar voor mezelf is het toch een klein beetje een mooie dag", aldus Brama.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.