nieuws

Uitslagen zondagvoetbal: Eerste puntenverlies TVC, Dalfsen wacht nog op zege

Uitslagen zondagvoetbal
Uitslagen zondagvoetbal © RTV Oost
De derde speelronde in het zondagamateurvoetbal stond vanmiddag op het programma. Hieronder een overzicht van de uitslagen.
In de 1e klasse E zijn TVC'28 en Rohda Raalte nog ongeslagen. TVC verspeelde vanmiddag wel de eerste punten tegen RKHVV. Rohda won gisteravond de derby van Heino.
Dalfsen wacht nog steeds op de eerste zege in de 1e klasse F Noord. De promovendus ging vanmiddag met 4-3 onderuit tegen Roden.
Suryoye en Bon Boys zijn de Overijsselse clubs in de 2e klasse J die nog geen puntenverlies leden. Suryoye won de Enschedese stadsderby bij Vogido en Bon Boys kwam niet in actie.
Lemelerveld is goed begonnen aan het seizoen in de 2e klasse K Noord. Het won de eerste drie duels, vanmiddag werd Beilen op een nederlaag getrakteerd.
Saasveldia leed het eerste puntenverlies in de 3e klasse A, maar is nog wel ongeslagen. Ook Luctor et Emergo, WVV'34 en Borne verloren nog niet. Laatstgenoemde speelde alle drie de duels gelijk.
In de 4e klasse zijn KOSC, Markelo, ABS, Holten en Lettele de Overijsselse ploegen die nog geen puntenverlies leden en in de 5e klasse lukte dat De Lutte, Scheerwolde, Raalte, IJsselstreek en Sallandia.
Kijk hier voor alle uitslagen, standen en het programma van je favoriete club.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.